Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED

  COD: TRI-28002575
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  690.72

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 115,12 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED

Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru banda LED sau module LED in tensiune constanta, 12-24Vdc, 144W@24Vdc, 72W@12Vdc


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Neve UP - pentru prize si intrerupatoare versatile si inteligente

Pe langa design-ul nou, seria Neve UP se remarca si prin functionalitate, calitate, siguranta si instalare...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Modul variator basicDIM wireless - Dimmer bluetooth cu 4 canale PWM pentru band LED'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork