Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Montant CW 99/0.6/3000

Montanţii CW, profile de structură pentru pereţii despărţitori din gips-carton, sunt elemente metalice realizate din tablă zincată, prin laminare la rece, cu grosimea de 0,6 mm.Aceştia se montează în ghidajele UW, fiind montaţii verticali ai scheletului pereţilor din gips-carton.Plăcile din gips-carton se fixează de montanţii CW a căror lungime urmăreşte înălţimile interioare uzuale la clădiri, astfel, cantitatea deşeurilor din tăierea la dimensiune a profilelor să fie minimă.
Pentru o îmbinare perfectă, fără elemente speciale, dimensiunile montanţilor CW se potrivesc cu cele ale ghidajelor UW.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Montant CW 99/0.6/3000

Latime(mm) 99mm
Inaltimi laturi 40mm
Lungime(mm) 3000mm
Grosime tabla(mm) 0.6mm
Utilizare pereti despartori

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Montant CW 99/0.6/3000, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Montant CW 99/0.6/3000

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Montant CW 99/0.6/3000' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Montant CW 99/0.6/3000' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Montant CW 99/0.6/3000'

Accesorii

 

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork