Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Mortare pentru repararea beton

  Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)

  COD: MAP-137725
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc limitat
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  oferta
  -10%
  137.10 lei
  123.39

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  123.39
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 20,57 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)

Mapegrout Fast Set (Rapido) este un mortar monocomponent cu priza si intarire rapida, recomandat pentru repararea suprafetelor deteriorare din beton, cu aplicare in plan orizontal sau vertical. 


Mapegrout Fast Set de la Mapei poate fi utilizat cu succes pentru diferite lucrari: repararea elementelor degradate din beton, a muchiilor stalpilor, grinzilor si a balcoanelor, datorita corodarii barelor de armatura; repararea rapida a pardoselilor industriale de beton; inchiderea fisurilor superficiale (la orice tip de constructii) in beton si tencuieli pe baza de ciment; finisarea rapida a defectelor de suprafata la turnarea betonului, a segregarilor, a rosturilor de contractie, a gaurilor ramasede la tijele de fixare a cofrajelor, a barelor de armare expuse; asamblarea tubulaturilor din beton. 


Mapegrout Fast Set este o pulbere predozata, compusa din lianti hidraulici speciali, agregate selectionate, aditivi speciali si fibre sintetice care, amestecata cu apa, se transforma intr-un mortar usor de aplicat cu mistria, cu urmatoarele proprietati:


- rezistente mecanice ridicate la incovoiere si compresiune


- impermeabilitate excelenta


- aderenta excelenta la betonul vechi


- rezistenta buna la uzura


Mod de aplicare:


In timp ce amestecati, puneti un sac de 25kg de Mapegrout Fast Set (Rapido) intr-un recipient continand 3.75 - 4 litri de apa curata si amestecati pana se obtine o pasta omogena lipsita de cocoloase. Stratul suport trebuie sa fie solid si curat, fara urme de praf, rugina, lapte de ciment, grasimi, ulei sau vopsea.


Recomandari:


 - nu adaugati apa in amestecul care a initiat priza pentru a-l face din nou lucrabil


 - nu adaugati ciment, var sau alti aditivi in amestecul de Mapegrout Fast Set (Rapido)


 - nu lasati sacii de Mapegrout Fast Set expusi la soare


 - nu aplicati Mapegrout Fast Set daca temperatura este mai mica de +50C


Descriere tehnica:


Mortar monocomponent cu contractie controlata, armat dispers cu microfibre, tixotropic, cu intarire rapida. Pentru reparatii locale rapide ale structurilor degradate din beton (grinzi, stalpi) pardoseli industriale, segregari, umplerea gaurilor de la conectoarele metalice dupa decofrare, repararea si cimentarea tubulaturii din beton, realizarea scafelor dintre pardoseala si pereti.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) de la +5grd.C
Unde se aplica Pereti beton armat; Suprafete orizontale si verticale

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido), in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Tu ce alegi: vata de sticlă sau vata bazaltică?

Apreciată pentru calitățile sale termoizolatoare și fonoizolatoare, vata minerală este una dintre cele...

Citeste mai mult
Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar cu priza si intarire rapida pentru reparare beton Mapei 25kg/sac Mapegrout Fast Set (Rapido)'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork