Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart

Durabilitatea constructiilor porneste de la fundatie, iar daca aceasta si peretii nu sunt stabili si protejati in fata intemperiilor si a infiltratiilor de apa, atunci tot edificiul este in pericol. De aceea cei mai buni specialisti in domeniu recomanda utilizarea unor hidroizolatii pentru fundatii, fie ca vorbim de cladiri cu destinatii industriale, comerciale sau de locuit.


Mapelastic Smart este un mortar bicomponent pe baza de ciment recomandat pentru a  proteja structuri din beton, tencuieli ce prezinta microfisuri sau sunt predispuse la aparitia acestora.


Intre cele mai frecvente utilizari amintim:


-hidroizolatii pentru bai, dușuri, balcoane, terase, piscine, dar si a peretilor din gips carton


-impermeabilizarea canalelor hidrotehnice, a suprafetelor barajelor și a bazinelor -izolarea si protejarea pilelor și grinzilor de pod sau de viaducte rutiere sau feroviare


Caracteristici:


  • rezistent la razele UV

  • rezistenta la alungire

  • permite acoperirea fisurilor de pana la 2mm

  • Consistenta fluida

  • Poate fi aplicata pe pardoseli acoperite cu placi ceramice, din mozaic sau piatra naturala

Caracteristici tehnice


Mapelastic Smart este un mortar bicomponent pe baza de ciment ce contine agregate selectionate cu granulatie fina, aditivi speciali și polimeri sintetici în dispersie apoasa. Prin amestecarea celor 2 componente se obtine un mortar cu consistenta plastica ce poate fi aplicat atât pe suprafete orizontale cât și cele verticale. Mapelastic Smart de la Mapei este un material impermeabil și rezistent la penetrarea substantelor agresive din atmosfera. Este rezistent la razele UV si la sarea din zonele de litoral.


Recomandari


Mapelastic Smart nu se utilizeaza:


-in amestec cu ciment, agregate sau apa


-la temperaturi sub +8°C


-ca strat superior in piscine (necesita placare)


Cum se aplica


Suportul pe care urmeaza a se aplica Mapelastic Smart  trebuie sa fie fara fisuri si foarte curate, rezistente mecanic si maturate.


Prepararea mortarului. Se toarna componenta B (lichidul) într-un vas curat, apoi se adauga încet componenta A(pulberea), amestecând cu un mixer mecanic timp de cateva minute, pana se obtine o pasta omogena.


Mapelastic Smart se aplica în cel putin 2 straturi cu fierul de glet sau cu un trafalet, pentru a obtine un strat cu o grosime totala de cel putin 2 mm. Intre cele doua straturi se poate aseza si plasa de armare.


Mortarul Mapelastic Smart poate fi aplicat si prin pulverizare folosind o pompa adecvata prevazuta cu lance, în cel putin doua straturi, cu o grosime de cel putin 1 mm per strat. Straturile sunt apoi netezite pentru a se obtine o grosime uniforma.


Descriere tehnica


Membrana flexibila, bicomponenta, pe baza de ciment, pentru impermeabilizarea balcoanelor, teraselor, bailor și piscinelor și pentru protejarea betonului.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5 - +40grd.C
Consum specific(kg\mp) 1,6 - 2,2kg\mp

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar hidroizolant flexibil bicomponent pentru structuri din beton Mapei 30kg/set Mapelastic Smart'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork