Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation

Mortar bicomponent pe baza de ciment si latex pentru hidroizolarea flexibila a suprafetelor din beton. Adecvat pentru fundatii, structuri ingropate, bazine, parcari, canale sau piscine.


Mapelastic Foundation se poate utiliza la hidroizolarea peretilor din beton cu rolul de a retine apa, hidroizolarea parcarilor subterane, pivnitelor, piscinelor ingropate, bazinelor si puturilor de ascensiune.


Caracteristici:


 - Mapelastic Foundation este un mortar bicomponent cu aderenta excelenta pe toate suporturile pe baza de ciment ce sunt curate si solide.


 - rezistenta ridicata impotriva sarurilor solubile prezente in apa de mare sau in pamant (cloruri, sulfati).


 - datorita continutului ridicat si calitatii rasinilor sintetice, stratul intarit de Mapelastic Foundation este foarte flexibil si ramane stabil in orice conditii de mediu.


Mod de aplicare:


 Cand cele doua componente sunt amestecate impreuna se obtine o pasta cu consistenta plastica. Poate fi aplicata prin pensulare sau cu trafaletul atat pe suprafete orizontale, cat si pe cele verticale, la o grosime de cel putin 2 mm. Suprafata suport trebuie sa fie solida si curatatia de urme de vopsele, grasimi, uleiuri sau praf.


Recomandari:


 - nu aplicati Mapelastic Foundation in grosimi mai mari de 2 mm/strat


 - nu aplicati Mapelastic Foundation la temperaturi mai mici de +50C


- nu utilizati mortarul Mapelastic Foundation pe suprafete care nu sunt uscate


- in prepararea amestecului de Mapelastic Foundation nu se adauga ciment sau apa


- suprafata pe care s-a aplicat Mapelastic Foundation trebuie protejata de ploi sau contact cu apa in primele 24 de ore de la aplicare.


Descriere tehnica:


 Mortar bicomponent pe baza de ciment si latex pentru impermeabilizarea elastica a suprafetelor din beton, expuse presiunii pozitive (apa sub presiune actioneaza direct pe suprafata hidroizolanta) sau presiunii negative (apa cu presiune infiltrata prin stratul suport actioneaza direct pe hidroizolatie) a apei de pana la 1.5 atm. Adecvat pentru fundatii, structuri ingropate, bazine, canale sau piscine. Se utilizeaza complementar cu armaturile Mapenet 150 (plasa fibra sticla) sau Mapetex Sel (impaslitura din fibre de polipropilena). Se utilizeaza impreuna cu primerul acrilic Primer 3296.


 

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation

Temperatura de aplicare permisa(grd.C) +5grd.C
Unde se aplica INTERIOR

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar hidroizolant flexibil pentru beton Mapei 32kg/set Mapelastic Foundation'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork