Blog luni - vineri orele 9-17 Contact

Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

-10%
Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

Cod produs: MAP-93125

0 review-uri | scrie un review

Comanda telefonica: 0372 725 725
Disponibil
Cost Transport
Cost transport: 42.7 Lei

Pret: 137,98 Lei / buc
153,31 Lei

Produsul poate fi comandat doar la buc (1 buc = 1 buc)

Cumpara online in RATE fara dobanda

star bt alpha bank card avantaj brd garanti

Descriere Produs

Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

Fie ca doresti oprirea infiltratiilor de apa si aparitia umiditatii la constructiile vechi sau noi cu zidarie ingropata, sau impermeabilizarea bazinelor cu ape reziduale sau apa potabila, care au peretii din zidarie sau beton, mortarul hidroizolant Planiseal 88 (ex. Idrosilex Pronto) asigura impermeabilitate totala chiar si la apa de presiune negativa, si o aderenta optima la suport.

Planiseal 88 (ex. Idrosilex Pronto) este un mortar preamestecat pe baza de ciment si rasini sintetice speciale care, amestecat cu apa, se transforma intr-un mortar fluid ce se poate aplica cu bidineaua sau fierul de glet.

Mortarul Planiseal 88 (ex. Idrosilex Pronto) se utilizeaza pentru hidroizolarea zidariei interne sau externe, zonelor cu umiditate ridicata, bazinelor de apa sau piscinelor, puturilor de lift, galeriilor subterane, zidurilor de fundatie sau canalelor de irigatie.

Caracteristici:
- Mortar hidroizolant pe baza de ciment pentru structuri din beton si bazine de apa
- Poate fi folosit ca impermeabilizare suplimentara si material de nivelare al suportului, inainte de aplicarea membranelor bituminoase

Cum se aplica:
Suprafata care se impermeabilizeaza trebuie sa fie perfect solida si curata. Prepararea mortarului se face intr-un recipient curat, in care se pune cantitatea de apa corespunzatoare tipului de aplicare si a consistentei dorite, apoi se toarna Planiseal 88 (ex. Idrosilex Pronto) si se amesteca timp de cateva minute, avand grija sa incorporati si pulberea de pe peretii laterali si de la baza vasului, pana la omogenizarea completa a mortarului. In functie de consistenta mortarului preparat, aplicarea se face cu fierul de glet sau bidineaua.

Nu se recomanda:
- sa folositi Planiseal 88 (ex. Idrosilex Pronto) pe suprafete de gips, gips carton, tencuieli plastice, pereti vopsiti, lemn si aglomerate din lemn, ciment-azbest
- sa amestecati Planiseal 88 cu aditivi, ciment sau agregate
- sa folositi materialul pentru suprafete sau suport flexibil
- sa aplicati Planiseal 88 pe suporturi nematurate sau cu film de apa pe suprafata

Descriere tehnica:
Mortar monocomponent pe baza de ciment pentru hidroizolarea suprafetelor din beton sau a tencuielilor. Adecvat pentru contactul permanent cu apa potabila. Hidroizolatie impotriva apei cu presiune pozitiva sau negativa de maximum 1 atm, aplicata la ziduri de sprijin, fundatii, pivnite, bazine de apa potabila sau de incendiu, lucrari hidrotehnice. Se aplica numai pe suprafete maturate care nu pot suferi fisuri contractie.

Caracteristici Produs
Specificatii si detalii

Producator:MAPEI

Recenzii
Rating Produs

Ratingul produsului

0 din 5 / 0 review-uri

Acorda o nota

Editeaza review-ul

Istoric Navigare Produsele pe care le-ai vizualizat
Know-How Center Idei. Sfaturi. Recomandari utile.
    Acceseaza produsele in functie de producator