Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

  COD: MAP-93125
  Garantie: 2 ani
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  127.93

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 21,32 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

Fie ca doresti oprirea infiltratiilor de apa si aparitia umiditatii la constructiile vechi sau noi cu zidarie ingropata, sau impermeabilizarea bazinelor cu ape reziduale sau apa potabila, care au peretii din zidarie sau beton, mortarul hidroizolant Planiseal 88 ( ex. Idrosilex Pronto) asigura impermeabilitate totala chiar si la apa de presiune negativa, si o aderenta optima la suport.


Planiseal 88 ( ex. Idrosilex Pronto) este un mortar preamestecat pe baza de ciment si rasini sintetice speciale care, amestecat cu apa se transforma intr-un mortar fluid ce se poate aplica cu bidineaua sau fierul de glet.


Mortarul Planiseal 88 ( ex. Idrosilex Pronto) se utilizeaza pentru hidroizolarea zidariei interne sau externe, zonelor cu umiditate ridicata, bazinelor de apa sau piscinelor, puturilor de lift, galeriilor subterane, zidurilor de fundatie sau canalelor de irigatie.


Caracteristici:


 • Mortar hidroizolant pe baza de ciment pentru structuri din beton si bazine de apa.

 • Poate fi folosit ca impermeabilizare suplimentara si material de nivelare al suportului inainte de aplicarea membranelor bituminoase.

Cum se aplica:


Suprafata care se impermeabilizeaza trebuie sa fie perfect solida si curata. Prepararea mortarului se face intr-un recipient curat in care se pune cantitatea de apa corespunzatoare tipului de aplicare si a consistentei dorite, apoi se toarna Planiseal 88 ( ex. Idrosilex Pronto) si se amesteca timp de cateva minute, avand grija sa incorporati si pulberea de pe peretii laterali si de la baza vasului pana la omogenizarea completa a mortarului. In functie de consistenta mortarului preparat aplicarea se face cu fierul de glet sau bidineaua.


Nu se recomanda:


   - sa folositi Planiseal 88 ( ex. Idrosilex Pronto) pe suprafete de gips, gips carton, tencuieli plastice, pereti vopsiti, lemn si aglomerate din lemn, ciment-azbest.


 - sa amestecati Planiseal 88 cu aditivi, ciment sau agregate


 - sa folositi materialul pentru suprafete sau suport flexibil.


 - sa aplicati niciodata Planiseal 88 pe suporturi nematurate sau cu film de apa pe suprafata.


Descriere tehnica:


Mortar monocomponent pe baza de ciment pentru hidroizolarea suprafetelor din beton sau a tencuielilor. Adecvat pentru contactul permanent cu apa potabila. Hidroizolatie impotriva apei cu presiune pozitiva sau negativa de maximum 1 atm, aplicata la ziduri de sprijin, fundatii, pivnite, bazine de apa potabila sau de incendiu, lucrari hidrotehnice. Se aplica numai pe suprafete maturate care nu pot suferi fisuri contractie.

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar hidroizolant Mapei 25 kg/sac Planiseal 88 ( Idrosilex Pronto ) Gri'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork