Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B

Doresti sa tii la distanta umezeala si infiltratiile? Te poti baza pe un singur produs care poate face ca toate aceste neplaceri sa dispara.


Fie ca este vorba despre peretii unei fundatii sau o structura din beton, baie, terasa sau balcon, hidroizolatia flexibila Mapelastic asigura impermeabilizarea suprafetelor pe care este aplicat. Mortarul hidroizolant Mapelastic este un sistem bicomponent format dintr-un amestec uscat pe baza de ciment si un latex, care, puse impreuna alcatuiesc un amestec elastic ce asigura impermeabilizarea perfecta a suprafetelor pe care este aplicat, atat la interior cat si la exterior.


Mapelastic poate fi utilizat cu success pentru impermeabilizarea piscinelor, inainte de montarea finisajelor ceramice, dar si pentru protejarea suprafetelor din beton supuse la agresivitatea agentilor chimici cum ar fi solutiile apoase folosite la dezghet, sulfati sau cloruri


Caracteristici:


 - Mapelastic este un sistem alcatuit din doua componente (mortar uscat +latex, componenta lichida).


 - Prin amestecarea celor doua componente, se obtine un amestec plastic, usor de aplicat in grosime de pana la 2 mm.


 - Are aderenta excelenta pe toate suprafetele din beton, tencuieli, placaje ceramice sau placi ornamentale din marmura cu conditia ca suportul sa fie curatat, compact si sanatos.


Cum se aplica:


Varsati componentul B (lichid) intr-un vas curat si adaugati incet amestecand mecanic componentul A(pulbere). Amestecati componentele Mapelastic cateva minute, avand grija sa inglobati de pe pereti si de la baza vasului pulberea neamestecatata. Amestecarea se realizeaza pana la completa omogenizare a mortarului.


Mapelastic se pune in opera in max. 60 minute de la preparare, la o temperatura de + 20 0C. Intindeti si aplicati intai un strat foarte subtire de mortar cu rol de aderenta si imediat aplicati al doilea strat de mortar in grosime de max. 2 mm.


Imbinarile dintre pereti si pardoseala, rosturile si strapungerile de tevi se vor etansa cu banda din cauciuc, Mapeband, care se inglobeaza in straturile de Mapelastic.
Nu se recomanda:


 - sa aplicati Mapelastic in grosime mai mare de 2 mm/strat. Grosimea finala recomandata este de 2-3 mm.


 - sa aplicati Mapelastic la temperaturi < de +8 0C.


 - sa adaugati in Mapelastic ciment, agregate sau apa.


Descriere tehnica:


Mortar bicomponent pe baza de ciment si latex utilizat ca hidroizolatie flexibila pentru suplafetele peste care ulterior se monteaza placi ceramice(bazine, piscine, terase). Pentru protectia anticoroziva a structurilor din beton la poduri, viaducte, turnuri de racire impotriva gazelor agresive CO2, SO2, oxid de azot si a solutiilor agresive de NaCl sau a sulfatilor in zone industriale sau marine.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B

Unde se aplica Balcoane; Terase; Interior; Exterior

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar hidroizolant Mapei 32 kg/set Mapelastic A+B'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork