Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Mortare pentru repararea beton

  Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair

  COD: MAP-265325
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  oferta
  -10%
  120.18 lei
  108.16

  Lei / buc - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  108.16
  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 18,03 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair

Mortar pe baza de ciment din clasa R2, cu priza rapida, armat cu fibre, special pentru repararea si nivelarea betonului, aplicabil in grosimi de la 3 pana la 40 mm intr-un singur strat.


Planitop Smooth and Repair de la Mapei este un material recomandat pentru reparatii nestructurale si pentru finisarea structurilor din beton, cu aplicare in plan vertical sau orizontal, potrivit si pentru repararea structurilor din beton in permanent contact cu apa.


Mortarul Planitop Smooth and Repair se utilizeaza pentru repararea rapida a zonelor degradate din beton, a muchiilor stalpilor, grinzilor, zidurilor de sprijin, corniselor, precum si a parapetelor balcoanelor; finisarea rapida a defectelor de pe suprafata a elementelor din beton turnat, precum segregarile, golurile ramase de la distantieri, rosturi de turnare, inainte de vopsirea suprafetelor; repararea si finisarea elementelor decorative din beton la cladiri civile, cum ar fi aticele sau alte elemente cu rol decorativ.


Planitop Smooth and Repair este un mortar monocomponent compus din lianti hidraulici speciali, agregate selectate cu granulometrie fina, fibre si rasini sintetice care, amestecat cu apa, se transforma intr-un mortar cu o lucrabilitate buna ce se poate aplica cu mistria sau cu fierul de glet. Are aderenta optima la betonul vechi daca acesta a fost umezit cu apa in prealabil, rezistenta mare la ciclurile de inghet/dezghet si permeabilitate foarte scazuta la apa.


Cum se aplica:


 Suprafata de aplicare trebuie sa fie solida, curata, fara urme de praf, rugina, lapte de ciment, uleiuri, grasimi sau resturi de vopsea. Se toarna continutul unui sac de Planitop Smooth and Repair intr-un vas o cantitate de 4.2 l apa curata, si se amesteca pana la obtinerea unui mortar cu o consistenta plastica fara aglomerari. Mortarul obtinut ramane lucrabil pentru aproximativ 15 minute de la + 10C la +250C. Aplicarea se realizeaza cu mistria sau fierul de glet, fara cofrag, in straturi de la 3mm pana la 40mm.


Recomandari:


- nu aplicati Planitop Smooth and Repair pe suporturi netede


- nu adaugati ciment, aditivi sau alte agregate in Planitop Smooth and Repair


- nu lasati sacii de Planitop Smooth and Repair expusi razelor solare


- nu aplicati mortarul la temperaturi mai mici de +50C


Descriere tehnica:


Mortar pe baza de ciment, armat cu fibre sintetice din poliacrilonitril, tixotropic, cu contractie compensata si priza rapida, de clasa R2, pentru repararea si finisarea suprafetelor din beton, cu aplicare intr-un singur strat in grosime de la 3 la 40 mm.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair

Unde se aplica Terase; Pereti beton armat; Suprafete orizontale si verticale; Balcoane; Exterior; Interior

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Tu ce alegi: vata de sticlă sau vata bazaltică?

Apreciată pentru calitățile sale termoizolatoare și fonoizolatoare, vata minerală este una dintre cele...

Citeste mai mult
Amenajarea mansardei: sfaturi practice si idei usor de aplicat

Amenajarea inspirata a unei mansarde poate fi o adevarata provocare, pentru ca acest spatiu trebuie...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar pentru repararea si nivelarea betonului Mapei 25kg/sac Planitop Smooth and Repair'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork