Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac

  COD: MAP-106125
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 32.94 lei
  Transport national: 32.94 lei
  62.18

  Lei / sac - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / sac

  ADAUGA IN COS

  Doar 10,36 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac

Peretii si tavanele, la fel ca si podelele, au nevoie de ajustari care sa le niveleze si sa permita apoi placarea lor cu diverse materiale sau pentru a fi zugravite. Planeitatea acestora este extrem de importanta, caci orice defect se va observa cu usurinta dupa finisare si va strica aspectul general al intregii amenajari.


Nivoplan de la Mapei este un produs conceput special pentru astfel de utilizari, folosindu-se ca material de nivelare, la interior sau exterior, pentru pereti sau tavane, pe care se vor monta apoi placi ceramice sau se va zugravi.


Se poate aplica pe pereti din BCA, caramida sau eraclit in grosimi de la 2-30 mm.


Caracteristici tehnice


Nivoplan este o pulbere gri, pe baza de ciment, agregate selectionate si rasini sintetice speciale. Amestecata cu apa, ea se transforma intr-un mortar usor de utilizat, ce se poate aplica cu mistria sau cu o pompa de tencuieli.


Pentru o mai buna aderenta, 2 litri din apa se pot inlocui cu 2 litri de Planicrete, care permite utilizarea pe suprafete din beton sau in grosimi mai mici.


Recomandari


Nivoplan nu se utilizeaza:


-pe suprafete din ipsos daca nu se aplica o amorsa in prealabil


-pentru nivelarea podelelor.


Cum se aplica


Substratul trebuie sa fie curat si fara parti care se desprind.


Mortarul se va aplica pe suprafetele foarte absorbante doar dupa ce acestea sunt udate si zvantate in prealabil. Pentru suprafetele din ipsos este obligatorie utilizarea unui primer.


Intr-un vas cu 6,25-6,75 litri de apa se adauga treptat con»õinutul unui sac de 25 de kg amestecad cu un mixer electric pana la obtinerea unui mortar omogen.


Nivoplan se poate aplica cu o spatula lisa, prin torcret cu masina de tencuit sau cu mistria si dreptarul metalic. Pentru o aderenta sporita se recomanda aplicarea cu o gletiera a unui strat foarte subtire de mortar, dupa care imediat se adauga si restul materialului necesar.


Descriere tehnica


Mortar de nivelare de interior si exterior pentru pereti sau tavane cu aplicare in grosime de la 2 la 30 mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac

Unde se aplica Pereti din caramida; Pereti beton armat; Exterior; Interior

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mortar pentru tencuirea la interior sau exterior a peretilor din caramida sau beton Mapei Nivoplan Gri 25kg/sac'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork