eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Mortare pentru repararea beton

Daca in trecut, se credea ca betonul este un material „indestructibil”, in prezent, cea mai mare parte a constructiilor din beton au semne de degradare. Astfel, datorita tehnologiei, s-au dezvoltat mortare speciale de reparare si consolidare a structurilor degradate din beton. Mapei produce de peste 70 de ani materiale speciale de constructii, destinate pentru repararea si consolidarea structurilor degradate din beton: mortare anticorozive pentru pasivizarea armaturilor, rasini epoxidice pentru injectii fisuri, mortare de ciment sau epoxidice pentru ancorarea fierului beton, mortare pentru refacerea stra­tului de beton care acopera armaturile, tinciuri si protectii hidroizolante, etc. Orice interventie pentru repararea betonului are nevoie de o investigatie amanuntita a structurii avariate. In urma acestor analize se aleg cele mai potrivite materiale si mortare pentru repararea betonului. Anumite mortare pentru repararea beton sunt armate dispers cu micro­fibre, care diminueaza aparitia fisurilor la intarire, au o expandare controlata si produc, in contact cu armatura, o precompresiune in materialul de repa­ratii aplicat. Betonul degradat se indeparteaza la inceputul operatiunii cu mortare pentru repararea si nivelarea betonului, se cureta foarte bine suprafetele decopertate, si apoi se aplica mortarele de reparatii. 

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.