Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Mortare pentru tencuirea si gletuirea suprafete beton

Promotii Mortare pentru tencuirea si gletuirea suprafete beton ( vezi toate promotiile )

  • Pagini:
  • 1
5 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
Mortare pentru tencuirea si gletuirea suprafete beton
produsele 1-5 din 5
Peretii, tavanele si podelele trebuie sa fie bine nivelate inainte de placarea lor cu diverse materiale sau pentru a fi zugravite. Astfel, folosim mortare de nivelare pentru pereti sau tavane, la interior sau exterior, pe care se vor aplica apoi placi ceramice sau se va zugravi. Apelam la mortare pentru tencuirea si gletuirea suprafetelor din beton cand vrem sa realizam finisaje la interior sau exterior, la elemente din beton, tencuieli pe baza de ciment sau var, vopsele vechi si tencuieli decorative cu efect zgariat. Astfel, se utilizeaza un mortar pe baza de ciment, hidrofug, pentru finisarea cu textura fina a betoanelor si a imbracamintilor plastice. Cand folosim mortar pentru finisarea betoanelor si imbracamintilor plastice? La nivelarea si finisarea peretilor din beton sau zidarie, tencuieli pe baza de ciment sau de ciment-var inainte de vopsire, la netezirea peretilor, chiar si peste vopseluri existente, sau la finisarea panourilor de gips-carton.
Liantul hidraulic predozat cu priza si intarire rapida pentru fixarea diverselor elemente in beton de la Mapei, se utilizeaza pentru fixarea cadrelor metalice ale caminelor pentru canale stradale, fixarea tuburilor, conectorilor metalici, conductelor sanitare, a balamalelor, a tocurilor si ramelor din metal sau lemn, cimentarea traseelor pentru cablurile electrice, etansarea si fixarea tubulaturilor, drenurilor din beton la reteaua de canalizare, hornuri sau bazine de apa sau oprirea infiltratiilor cu debit redus de apa la structuri sau constructii subterane, pivnite sau puturi de lift. In functie de nevoile specifice, finisajele pentru exterior de la Mapei garanteaza acoperire excelenta, usurinta in aplicare, proprietati de umplere, hidrofobizare, elasticitate, rezistenta la raze UV si respirabilitate. Produsele pentru interior prezinta o aderenta perfecta la orice tip de zidarie, tencuiala, componente de omogenizare si vopsea veche, reprezentand finisajul ideal pentru a obtine un nivel ridicat de durabilitate.