Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Motocultor multifunctional Progarden BT330

  COD: SCL-51300BT330G177
  Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Motocultor multifunctional Progarden BT330

Motocultor multifunctional cu 3+2 viteze, priza de putere si diferential

Date tehnice:


 • Motor: G177, 9CP, 177cmc, benzina, 3600 rpm, racire cu aer

 • Pornire: Manuala (la sfoara)

 • Viteze: 3 inainte + 2 inapoi

 • Dimensiuni roti: 5.00-10

 • Viteza inainte (kw/h): 1.18/2.7/13.1

 • Viteza inapoi (kw/h): 1.0/2.3

 • Turatie priza putere (rpm): 990

 • Capacitate lucru cu freza tractata: 400-600 m2/h

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Motocultor multifunctional Progarden BT330, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Motocultor multifunctional Progarden BT330

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Motocultor multifunctional Progarden BT330' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Motocultor multifunctional Progarden BT330' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Motocultor multifunctional Progarden BT330'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork