Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Motorizare Eclis5

Unica in piata, motorizarea este un sistem electronic inteligent, care permite deschiderea si inchiderea usii in mod automat, printr-o miscare dinamica la deschidere si delicata la inchidere (simultana in cazul usilor duble, care gliseaza in acelasi sens).
Dupa instalare, ramane invizibil la exterior.
Este compatibil cu sistemele domotice.
Sistemul de motorizare in versiunea standard este prevazut cu intrerupator si cuprinde:
-sina glisare speciala
-motor
-curea de transmisie
-tripete
-transformator cu soft preinstalat pentru fotocelula
Viteza este reglabila automat in functie de dimensiunile golului de usa si de greutate, astfel incat sa permita o functionare succesiva, chiar si in situatii permanent repetabile (ex: restaurante, sali de conferinta, etc).
In cazul intreruperii energiei electrice, dupa 10 secunde, sistemul prevede deschiderea si inchiderea manuala.
Este adecvat pentru structuri metalice de usi glisante cu grosimi ale peretelui final de 90mm (compartiment intern de 54mm). Panourile de usa din lemn, laminat sau sticla, cu sarcina de pana la 70kg/panou.
La cererea clientilor poate fi echipat cu comutator de control radio, fotocelula sau radar.
Noua motorizare este facil de instalat, chiar si in cazul sistemelor glisante deja montate, datorita sinei extractibile Eclisse (brevet)

Disponibil numai la comanda

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Motorizare Eclis5, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Motorizare Eclis5

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Motorizare Eclis5' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Motorizare Eclis5' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Motorizare Eclis5'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork