Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm

Mozaicul constituie un element de mare eleganta pentru ambiante exterioare sau interioare si poate acoperi orice stil decorativ datorita faptului ca poate intruni orice model compozitional, coloristic sau tematic. 


Mozaicul este decorativ, cu un impact exceptional, se preteaza celor mai sofisticate gusturi, punand in evidenta spiritul si personalitatea celui care alege arta mozaicului pentru a-si personaliza spatiul dorit.


Caracteristici:


- dimensiuni: 30x30 mm, montat pe plasa


- culoare: albastru


- tip mozaic: marmura


- se utilizeaza pentru placari pereti la interior


- potrivit pentru zone umede: bai, bucatarii
Nu se recomanda montarea pe pardoseala, in zone aflate la exterior sau la piscine.


 


Produsul se comercializeaza la bucata, cantitatea minima fiind de 5 bucati.
 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm

Colectie Hydra
Tip ceramica Decor
Tip mozaic Sticla
Culoare placa Albastru
Dimensiune placa(cm) 30x30cm

Dimensiuni ambalaj Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm

Lungime bruta(mm) 300mm
Latime bruta(mm) 300mm
Greutate bruta(Kg) 8.25Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Mozaic albastru Hydra Blue 30x30 cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork