Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Faianta mozaic baie si bucatarie

73 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
Faianta mozaic baie si bucatarie
produsele 1-24 din 73

Iubim mozaicul pentru ca transmite o poveste si starneste jocuri de imaginatie. In mii de variante, doar creativ sa fii, poti realiza modele de mozaic, interioare si exterioare, desprinse din povestile copilariei. Garantat vei sparge banalul si vei realiza un spatiu atipic, vesel si diferit, folosindu-te de modele mozaic pe care producatorul Arhimede ti le pune la dispozitie in online, pe site-ul www.emenatwork.ro, la un pret de neegalat. O alternativa minunata de a inlocui clasica gresie, poti realiza spatii intregi sau doar careuri restranse de mozaic, pentru a pune un accent de frumusete si stralucire spatiului folosit. Realizat din gresie si faianta, mozaicul are diferite dimensiuni, culori si forme, beneficiind de o calitate exceptionala. Mozaicul poate fi folosit in diverse locuri, in spatii curbe, in bucatarie, baie, living sau la fantani si piscine. Fiind rezistente la variatii de clima, aceste modele mozaic pot fi realizate sub orice model compozitional, coloristic sau tematic La cerere, potem realiza si personaliza modele de mozaic ieftine, astfel incat sa iti conturezi spatiul asa cum te reprezinta cel mai bine. Pentru casa ta, alege un mozaic decorativ, cu un impact vizual excelent, care pune in evidenta stilul si personalitatea ta, mulandu-se si celor mai sofisticate gusturi. Pe site-ul eMenatwork.ro vei mai gasi si gresie si faianta pentru toata casa: gresie si faianta pentru baie si bucatarie, gresie pentru living, gresie pentru exterior, adeziv si chit pentru gresie, faianta si piatra naturala, solutii de curatare, protectie si intretinere gresie si piatra naturala si caramida aparenta.

 

Gresie Faianta Gresie bucatarie Gresie de exterior Gresie de interior Gresie baie Faianta bucatarie Faianta baie Gresie living Gresie rustica