Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Oglinda pentru cosmetica

Caracteristici tehnice:


- latime: 185 mm


- inaltime: 370 mm


- adancime: 115 mm


- material: alama


- finisaj: crom

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Oglinda pentru cosmetica

Tip material Alama
Finisaj Crom

Dimensiuni produs Oglinda pentru cosmetica

Latime(mm) 185mm
Inaltime(mm) 370mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Oglinda pentru cosmetica, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Oglinda pentru cosmetica

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Oglinda pentru cosmetica' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Oglinda pentru cosmetica' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Oglinda pentru cosmetica'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork