Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise

Setul de dus include: baterie lavoar + baterie cada-dus + set dus: bara fixa, para si furtun de dus.


Dimensiuni baterie lavoar:


- inaltime: 124 mm


- latime: 78 mm


Dimensiuni baterie cada-dus:


- lungime: 177 mm


- latime: 78 mm


- inaltime: 106 mm 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise

Destinatie Cada-Dus; Baie
Suprafata CROMAT
Clasa de debit Z (‚ȧ9,0 debit maxim in l\min la presiune 3 bari)
Serie Kludi
Model set dus D-VISE

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Pachet 3 in 1 cu baterie lavoar+baterie cada-dus+set dus Kludi D-Vise'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork