Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii

  COD: ECS-SIS01
   PRET PROMOTIONAL
   TRANSPORT SPECIAL
  Va rugam sa ne contactati pentru a afla costul de transport pentru acest produs.
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Acest produs are un cost special de transport. Va rugam sa ne contactati pentru a afla costul de transport.
  2750.31

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 458,39 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii

Pachetul contine urmatoarele produse:
-sistemul metalic de glisare UNICO;
-Usa OMEGA alba;
-tocuri si pervaze;
-broasca si maner.


Sistemul de glisare UNICO permite culisarea unei singure usi, indiferent de tipologia materialului de fabricatie: furnir, lemn, laminat, sticla etc.Asigura functionalitate, robustete si fiabilitate in exploatare.Potrivit pentru orice camera, nou construita sau renovata.Unul din avantajele acestui sistem il reprezinta sina extractibila (brevet) care permite inlocuirea mecanismelor si adaugarea ulterioara de accesorii, precum si inspectia in orice moment a sistemul fara a sparge placa de gips carton.Pentru a obtine o deschidere(gol de trecere) de 700x2100mm (l x h) suprafata totala necesara trebuie sa fie de 1501x2185mm (l x h).


Panou usa: Structura perimetrala realizata din rasinos, cu ramforsari transversal si la nivelul broastei. Interiorul este compus dintr-o structura alveolara (fagure de stabilizare) 20x20 mm. Aceasta structura este acoperita cu panouri de mdf, finisate cu laminat de 2/10 (190-300 gr/mp). Acest finisaj este fixat cu adeziv vinilic.


Tocuri: Model R10 – Toc grosime 39 mm, format din stratificat MDF+MULTISTRAT+MDF. Toc 28x10 mm cu garnituri din PVC, finisat cu laminat 2/10 (190-300 gr/mp) si lipit cu adezivi poliuretanici. Acesta vine complet frezat pt asamblare.


Pervazuri: Pentru tocuri R10: pervazuri 68X30 cu reglare telescopica de 20mm realizate din MDF acoperite cu laminat de 2/10 (190-300gr/mp), lipite cu adezivi poliuretanici.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii

Finisaj Alb
Tip sistem glisant usi Usa simpla
Tip perete Carton gips
Grosime perete finit(mm) 100/125mmmm

Dimensiuni produs Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii

Latime(mm) 700mm
Inaltime(mm) 2100mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Pachet complet: usa Omega alba 700x2100mm,sistem glisare UNICO +accesorii'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork