Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al

Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) W40 - AL/AL


Realizat din conglomerat lemnos și rășini termo-rezistente, acest tip de panou are dimensiuni standard de 600X600 mm, densitate de cca. 700 Kg/mc și are grosimea de 40 mm.

Finisajul pedonabil al panoului de aluminiu, poate fi ales de client in functie de nevoi dintr-o gama foarte larga, cum ar fi: laminat HPL, PVC, linoleum, cauciuc, mocheta, parchet, ceramică sau alte materiale la cererea clientului. 


Finisajul pe intrados al panoului este realizat dintr-o folie de aluminiu cu grosimea de 0,05mm; 


Cantul panoului este protejat cu ABS antistatic de culoare neagră sau maro, cu o grosime de 0,45mm.

Caracteristici tehnice specifice:  • IZOLARE FONICA: Minim in functie de finisaj = 32 dB.

  • PERFORMANȚA la ÎNCĂRCARE: Panou W40 și Structura tip SCOMPORTAMENT ELECTRIC:*Performanță = rezistența la încărcare distribuită estimată conform NF P67 101 > 15 KN/mp;
** Deflecție = deformare remanentă sub actiunea greutății aplicate în centrul și mijlocul laturii panoului.  • COMPORTAMENT la FOC: COMPORTAMENT la UMIDITATE dupa o imersie in apa de 24 de ore: 


Caracteristici

Usor de intretinut si igienic In conformitate cu standardele ISO Raport calitate - pret Anti-static

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Panou din Conglomerat Lemnos (PAL) pardoseala flotanta W40 Al/Al'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork