Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm

  COD: MET-E001
   PRET PROMOTIONAL
   TRANSPORT SPECIAL
  Va rugam sa ne contactati pentru a afla costul de transport pentru acest produs.
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Acest produs are un cost special de transport. Va rugam sa ne contactati pentru a afla costul de transport.
  229.67

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Doar 38,28 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm

Sistemele de împrejmuire compuse din panouri modulare, sunt destinate protejării/delimitării lucrărilor temporare.  Panourile metalice realizate din fire de oţel zincate la cald, prezintă un grad ridicat de rezistenţă la coroziune şi la acţiunea agenţilor atmosferici. • Panou Mobil din Oţel Zincat 
  Înălţime = 200 cm; Lungime = 353 cm;

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm

Inaltime(mm) 2000mm
Lungime(mm) 3530mm
Diametru(mm) 42mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Panou gard mobil zincat H 200cm L 353cm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork