Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23

Panou Încapsulat STS23


Panoul încapsulat pentru pardoseala flotantă, fabricat de QUATTRO PAVIMENTE TEHNCE, reprezintă o soluţie constructivă robustă, ideală pentru sistemele de pardoseală supraînălțată cu rezistenţă ridicată la solicitări mecanice în clădiri de birouri, spaţii tehnice şi camere de comandă industriale. Datorită datorită protecţiei din oţel a panoului încapsulat, pardoselile încapsulate supraînălţate permit montajul pereţilor de compartimentare pe suprafaţa pedonabilă, precum și ulterioare lucrări de reamenajare, partiţionare, fit-out-uri în incinta spațiilor interioare etc. Miezul panoului pentru pardoseala tehnică poate fi realizat din:

- STW: conglomerat lemnos (PAL) cu grosimea de 23mm sau 29mm;
- STS: sulfat de calciu armat cu grosimea de 23mm sau 29mm (pentru încărcări grele).


DATE DIMENSIONALE Panou Încapsulat pentru podea falsă:
DATE TEHNICE Panou Încapsulat pentru pardoseala flotantă:AVANTAJE SPECIFICE Panou Încapsulat pentru pardoseala supraînălțată:
- Robustete inferioară faţă de panourile clasice;
- Rezistenţă sporită la umezeală;
- Conductiv electric din construcţie;
- Cel mai bun raport între grosime panou şi rezistenţa mecanică la încărcare.

Caracteristici

Culoare rezistenta In conformitate cu standardele ISO Garantie 25 de ani la ciclurile inghet-dezghet Rezistent la foc Raport calitate - pret

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS23'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork