Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide
Panou

  Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29

  COD: QAT-STS-29
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 61.40 lei
  Transport national: 61.40 lei
  259 lei
  241.04

  Lei / mp - TVA inclus

  Nu include costul de transport

  241.04
  Cat ai nevoie?
  / mp

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 0.36 mp )

  Doar 40,17 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29

Panou Încapsulat STS29


Panoul încapsulat fabricat de QUATTRO PAVIMENTE TEHNCE, reprezintă o soluţie constructivă robustă, ideală pentru sistemele de pardoseli supraînălțate cu rezistenţă ridicată la solicitări mecanice în clădiri de birouri, spaţii tehnice şi camere de comandă industriale. Datorită protecţiei din oţel a panoului încapsulat, pardoselile încapsulate supraînălţate permit montajul pereţilor de compartimentare pe suprafaţa pedonabilă, precum și ulterioare lucrări de reamenajare, partiţionare, fit-out-uri în incinta spațiilor interioare etc. Miezul panoului poate fi realizat din:

 • STW: conglomerat lemnos (PAL) cu grosimea de 23mm sau 29mm; 

 • STS:  sulfat de calciu armat cu grosimea de 23mm sau 29mm (pentru încărcări grele).DATE DIMENSIONALE Panou Încapsulat:DATE TEHNICE Panou Încapsulat:


AVANTAJE SPECIFICE Panou Încapsulat: •  Robustete inferioară faţă de panourile clasice;

 •  Rezistenţă sporită la umezeală;

 •  Conductiv electric din construcţie;

 •  Cel mai bun raport între grosime panou şi rezistenţa mecanică la încărcare.

Caracteristici

Culoare rezistenta In conformitate cu standardele ISO Garantie 25 de ani la ciclurile inghet-dezghet Rezistent la foc Raport calitate - pret

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Panou sulfat de calciu incapsulat otel pentru pardoseala flotanta STS29'

Produse similare

 

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork