Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Paravan dus Easy 160cm

Paravanul de sticla reda un design inedit ce se integreaza in orice stil de baie. Materialul rezistent si de buna calitate ce mentine temperatura apei, iti ofera mediul perfect pentru un moment de relaxare in dus. Sticla din care este compus paravanul se intretine usor si impiedica depunerile de calcar sau aparitia mucegaiului. Este o sticla cu un strat de protectie impotriva petelor de apa. Paravanul se monteaza pe marginea caditei. 


 Caracteristici tehnice:


- inaltime: 2000 mm


paravan independent cu profil compensator de fixare în perete


- sticla securizata transparenta


- profil metalic, slefuit lucios 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Paravan dus Easy 160cm

Serie Easy
Culoare profil Slefuit lucios
Umplere Sticla securizata transparenta
Inaltime cabina(mm) 2000mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Paravan dus Easy 160cm, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Paravan dus Easy 160cm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Paravan dus Easy 160cm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Paravan dus Easy 160cm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Paravan dus Easy 160cm'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork