Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Paravan dus Ocelia 800x1900

Paravanul de sticla reda un design inedit ce se integreaza in orice stil de baie. Materialul rezistent si de buna calitate ce mentine temperatura apei, iti ofera mediul perfect pentru un moment de relaxare in dus. Sticla din care este compus paravanul se intretine usor si impiedica depunerile de calcar. Este o sticla cu un strat de protectie impotriva petelor de apa. Paravanul se monteaza pe marginea caditei. 


Caracteristici tehnice:


- lungime: 1900 mm


- latime: 800 mm


- finisaj: crom lucios


- material: sticla 


- sticla de 6 mm 

Specificatii tehnice

Dimensiuni nete Paravan dus Ocelia 800x1900

Lungime(mm) 1900mm
Latime(mm) 800mm
Grosime geam(mm) 6mm

Caracteristici tehnice Paravan dus Ocelia 800x1900

Serie Ocelia
Culoare profil crom
Umplere sticla

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Paravan dus Ocelia 800x1900, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Paravan dus Ocelia 800x1900

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Paravan dus Ocelia 800x1900' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Paravan dus Ocelia 800x1900' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Paravan dus Ocelia 800x1900'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork