eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Parchet laminat

Podeaua din parchet laminat este finisajul ales de peste 70% dintre persoane pentru pardoseala din dormitoare, sufragerii, camera de zi, holuri, chiar si pentru bai si bucatarii. Este o pardoseala calda care confera un ambient spectaculos si se monteaza rapid. In plus, datorita gamei mari de decoruri pentru parchet laminat de la Egger, ai posibilitatea de a alege parchet laminat din stejar, din frasin, din nuc sau alt model de parchet lemn. La eMenatwork, gasesti peste 90 de modele de parchet laminat de 8mm, 10 mm sau 12 mm, la preturi accesibile, pentru a-ti alege pardoseala ideala pentru casa ta. Fiind un parchet ieftin, este cel mai folosit si indragit tip de pardoseala atat in mediul rezidential, cat si in cel comercial. Pentru incaperile mici se recomanda nuante deschise ale finisajelor, inclusiv a pardoselii. O noua tendinta este alegerea unui parchet laminat alb pentru a crea impresia de mai mult spatiu in camerele mici. De asemenea, eMenatwork ofera clientilor sai modelele parchet laminat speciale pentru podeaua din baie sau bucatarie, pentru a te bucura si in aceste spatii de o pardoseala calda si fara grija ca se va umfla parchetul.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.