Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm

    COD: SOM-SALSA WALNUT
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm

Parchet triplu stratificat Tarkett, Walnut-Nuc, din colectia Salsa, cea mai variata colectie a noastra, aduce puterea naturii la Dvs. acasa si în spatiul Dvs. de lucru, creând inspiratie pentru momente placute, care vor ramâne în amintire. Specii de lemn din toata lumea, 30 de decoruri si efecte de suprafata diferite, au fost create cu atentie ca sa dezvaluie constant farmecul emotiilor si micile secrete ale vietii.
Colectia Tarkett Salsa consta în pardoseli multistratificate din lemn, cu o grosime de 14 mm, concepute ca sa ofere duritate maxima si o înfatisare perfecta. Folosim numai cele mai bune specii de lemn pentru partea superioara a pardoselilor si lemn 100% natural la straturile interioare pentru a asigura frumusetea si durabilitatea, care caracterizeaza produsele noastre.


Strat superior: 3.6mm din lemn adevarat. Raschetarea este posibila de 4–5 ori.

Caracteristici:
- montare usoara cu sistemul de îmbinare "T-Lock"
- strat de finisare cu foarte mare rezistenta
- se preteaza la incalzirea in pardoseala
- grosimea stratului superior: 3.6 mm (strat de uzura)
- dimensiunile plăcilor: 2272 mm x 192mm
- grosimea: 14 mm

Parchetul se poate monta flotant sau prin lipire.

Stratul de finisare Tarkett Proteco are cea mai ridicata rezistenta la micro-deteriorari de pe piata, in plus, petele pot fi usor îndepartate. Profesionistii din domeniul constructiilor recomanda aceste pardoseli pentru înfatisarea perfecta fara spatii goale între placi si cu sistemul de îmbinare "T-lock".


Produsul se vinde la multiplu de pachet de 2.18 m².

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm

Grosime(mm) 14mm

Caracteristici tehnice Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm

Colectie Salsa
Tipul stratificarii Triplustratificat
Finisaj parchet Walnut-Nuc

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult
Cum sa pastrezi masurile de siguranta in cabinetul medical

In timpul unei pandemii cabinetele medicale trebuie sa functioneze si este nevoie de reguli speciale si de...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Parchet triplu stratificat Tarkett Salsa Walnut 14mm'