Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S

Perdeaua de aer este un echipament modern, prevazut cu ventilatoare puternice pentru crearea unui curent intens de aer in zonele de acces in spatii climatizate sau incalzite. Energia cinetica a aerului in miscare creaza o bariera invizibila, exact ca o cascada, care previne transferul termic intre exterior si interior. In acest fel se realizeaza economii substantiale de energie, climatizarea sau incalzirea spatiilor protejate nefiind afectate de mediul extern si nici de frecventa de deschidere a cailor de acces. Previn patrunderea in incaperi a diversilor agenti poluanti, a prafului precum si a insectelor. Perdelele de aer au un design placut, putand fi electrice, cu apa calda sau in recirculare. Acestea au fost special concepute pentru a genera maximum de eficienta la costuri minime. Instalarea rapida si costurile reduse pentru intretinere sunt alte avantaje importante ale acestor echipamente. Alegerea unei perdele de aer este cruciala pentru obtinerea unui raport optim intre eficienta si confort. O perdea de aer cu o viteza mica de refulare, va fi incapabila de a furniza fluxul de aer necesar realizarii unei bariere eficiente in zona de acces. Instalarea unor perdele prea puternice, va genera disconfort persoanelor care trec pe sub ele si vor fi foarte zgomotoase. Prin urmare, dimensionarea corecta a perdelei de aer conform inaltimii si lungimii zonei de acces, este strict necesara.

Sfaturi Utilizare:
- perdelele sunt bariere de aer pentru izolarea spatiilor interioare, climatizate sau incalzite, de exterior in zonele de acces;
- perdelele in recirculare se aleg in cazul in care spatiul de protejat este folosit cu predilectie primavara-vara-toamna
- perdelele electrice se aleg in cazul in care spatiul protejat este folosit si in timpul iernii
- perdelele pe apa se aleg in cazul in care spatiul protejat este folosit pe toata perioada anului si beneficiarul are un sistem de incalzire pe apa calda (centrala si calorifere) de la care poate alimenta perdeaua. Nu se alimenteaza in perioada verii cu apa rece deoarece nu au sistem de preluare a condensului!

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S

Lungime(mm) 1000mm
Latime(mm) 221mm
Grosime bruta(mm) 183mm
Greutate neta(Kg) 14.8Kg

Dimensiuni ambalaj Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S

Lungime bruta(mm) 1000mm
Latime bruta(mm) 250mm
Inaltime bruta(mm) 200mm
Greutate bruta(Kg) 15Kg

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Perdeaua de aer - solutia pentru reducerea pierderilor de caldura din magazin

Perdelele de aer constituie solutia ideala pentru toate incaperile cu trafic intens, acolo unde deschiderea...

Citeste mai mult
Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Perdea de aer in recirculare 1m Airstream FM-3010-2-S'