eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Pereti termoizolanti

Dorim ce e mai bun pentru spatiul in catre traim, de aceea o reducere a costurilor de incalzire, dar si a emisiilor de CO2, sunt detalii ce pot sa faca diferenta cand vine vorba de linistea si confortul celor dragi. Eficient din punct de vedere energetic, folosirea de panouri termoizolante este o solutie des intalnita de termoizolatie pentru pereti exteriori. Avand o greutate redusa, un pret corect de achizitie si beneficiind de o flexibilitate in proiectare, folosirea de termoizolatie perete devine o etapa esentiala si simpla, datorita rapiditatii de executie a lucrarii. Gama de termoizolatie pentru pereti exteriori se foloseste la izolarea termica a halelor industriale, a garajelor, magaziilor, dar si a balcoanelor. Beneficiind de o excelenta stabilitate mecanica, aceste panouri termoizolante se remarca si din punct de vedere estetic, potrivindu-se majoritatii tipurilor de constructii. Un detaliu benefic consta si in faptul ca aceasta termoizolatie perete poate fi montata atat in pozitie verticala, cat si orizontala, iar raportat la pret este o investitie rentabila.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.