Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040

  COD: CRS-BS 040
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    stoc
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 14.46 lei
  Transport national: 14.46 lei
  4.50

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 0,75 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040

Structura portanta tip S este folosita la instalarea pardoselilor suprainaltate in spaţiile de birouri. Aceasta structura standard de tip “S” reprezinta elementul portant al sistemului. Tipologia structurii se stabileste atat in functie de inaltimea spatiului (golul de sub pardoseala), cat si in functie de sarcina ce urmeaza a fi sustinuta (portanta). 


Structura standard de tip “S” este compusa din urmatoarele accesorii: piedestale, garnituri pentru piedestale, traverse, garnituri pentru traverse. 


Piedestalele pentru structura standard de tip “S” sunt disponibile in urmatoarele trei variante de înălțimi:


Piedestalul baza BS040 trebuie imperecheat cu un piedestalul cap TS potrivit, pentru a forma o coloana care sa satisfaca plaja de reglaj necesara conform proiectului.


1. Piedestal tip S cu inaltime reglabila: 30 ~ 90 mm


- baza BSK obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16 de 2mm, prin sudare central cu un filet M16;
- cap TF obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat, prin sudare central cu o teava 20mm cu filet M16 intern.


2. Piedestal tip S cu inaltime reglabila: 90 ~ 300 mm


- baza BS obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16 de 2mm, prin sudare central cu un filet M16 prevazut cu piulita de reglaj continuu;
- cap TS obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat, prin sudare central cu o teava 20mm interior.


3. Piedestal tip S cu inaltime reglabila: 300 ~ 1050 mm


- baza BT obtinuta prin asamblarea unui disc 90mm din tabla de otel zincat, sudura disc + tija zincata filetata M16, prin sudare central cu o teava 20mm interior;
- cap TT obtinut prin asamblarea unui disc profilat 90mm din otel zincat,  prin sudare central cu un filet M16 prevazut cu piulita de reglaj continuu.

Caracteristici

In conformitate cu standardele ISO Rezistent la foc Raport calitate - pret Anti-static

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Piedestal baza pardoseala flotanta tip S - BS 040'