Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Piedestal pentru lavoar NEXO

Piedestal pentru lavoar NEXO


Piedestal complet din portean pentru lavoar Nexo.


Dimensiuni:


- Lungime: 175 mm


- Latime: 190 mm


- inaltime: 680 mm

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Piedestal pentru lavoar NEXO

Serie NEXO
Tip material portelan
Finisaj Alb

Dimensiuni produs Piedestal pentru lavoar NEXO

Lungime(mm) 175mm
Latime(mm) 190mm
Inaltime(mm) 680mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Piedestal pentru lavoar NEXO, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Piedestal pentru lavoar NEXO

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Piedestal pentru lavoar NEXO' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Piedestal pentru lavoar NEXO' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Piedestal pentru lavoar NEXO'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork