Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm

Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice Peygran cu inaltimea 50-75 mm este o solutie pentru proiectele in care se folosesc pardoseli tehnice, plutitoare, suprainaltate.


Acest accesoriu pentru gresie si faianta este dedicat pentru uzul intern si extern, fiind singura alternativa la metodele traditionale de constructie din acest tip de proiecte. Scopul piedestalului reglabil este de a reduce greutatea si a evita barierele arhitecturale.


Piciorusele reglabile pentru gresie si faianta ajuta la economisirea finisajelor, la precizie de lucru si usurarea lucrarilor de intretinere.


Aplicabilitate:
- pe acoperisuri plate
- marginile piscinei
- pasaje pietonale acoperite si gradini
- podele ridicate, plutitoare si tehnice
- podelele iluminate
- baldachine, standuri


Avantaje:
- Eliminare perfecta a apei
- Izolare termica optima
- O izolare acustica mai mare
- Indreptare perfecta a podelei la 90°
- Pardoseala rezistenta la greutate
- Pardoseala tehnica suprainaltata usoara si cu acces rapid sub ea
- Acționeaza ca o articulatie de expansiune
- Instalare usoara a conductelor si a firelor
- Podea ridicată complet utilizabila


Cum se foloseste:
1. Asezati primele piedestale
Asezati 4 piedestale reglate la laltimea placii ceramice. Incepeti drintr-un colt al perimetrului de instalat.
Rupeti flansele pietonale care impiedica instalarea corespunzatoare a placilor de gresie si faianta.
2. Nivelati placa ceramica
Utilizati un nivelator pentru a verifica daca placile sunt asezate la aceeasi dimensiune. Reglati piciorusele cu piulita plutitoare pana cand atinge inaltimea dorita si nivelati complet.
3. Fixati piedestalul
Strangeti clapeta pentru fixarea completa a pedestalului si evitati miscarile. Va recomandam sa fixati baza cu spuma poliuretanica sau cu un produs similar. In acest fel, sunt evitate miscarile nedorite.
4. Adaugati urmatoarele piedestale
Asezati celalalt set de 4 picioruse reglabile pentru placile adiacente. De asemenea, va recomandam sa folositi tampoane pentru a reduce sunetul.
5. Reglati denivelarile (panta)
Pentru o suprafata complet nivelata, utilizati un instrument de reglare a pantei pentru a compensa denivelarile podelei.
6. Asezati placile
Puneți placile regland in mod ordonat podeaua pe flansele pedestalului, evitand astfel spatiile si miscarile nedorite.
7. Continuați la nivel
Continuati asezarea placilor ceramice adiacente folosind acelasi proces, pana la finalizarea suprafetei de acoperit.
8. Suprafata neteda
In cele din urma, obtinem o suprafata complet neteda, care ne permite accesul la instalatii inferioare, cum ar fi cabluri electrice, soclu, conducte etc.
Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Casa la rosu: Ce inseamna si care sunt etapele constructiei?

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Piedestal reglabil pentru pardoseli ceramice inaltime 50-75 mm'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork