Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

  Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm

  COD: BAGTEC15/1250/2600 LADURA
   PRET PROMOTIONAL
   PROMOTIE TRANSPORT
   INCLUDE CADOU
    Afiseaza costurile de transport
  Transport Bucuresti: 52.27 lei
  Transport national: 52.27 lei
  172.26

  Lei / buc - TVA inclus

  Cat ai nevoie?
  / buc

  ADAUGA IN COS

  Produsul poate fi comandat doar la ( 1 = 1 buc )

  Doar 28,71 lei pe luna, cu Card Avantaj vezi detalii

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm

LaDura este o placa cu miez de gips de mare densitate, puternic aditivat impotriva umezelii, armat cu fibre din lemn de esenta tare si fibra de sticla, ale carei suprafete si margini longitudinale sunt acoperite de un carton special multistrat. Dezvoltata special pentru aplicatii cu solicitarii intense si extreme, placa de mare densitate LaDura indeplineste cele mai exigente cerinte tehnice: -protectie impotriva incendiilor;
-nivel acustic ridicat;
-rezistenta la umiditate;
-rezistenta la forfecare;
-rezistenta la smulgere;
-rezistenta la impact.


Domenii de utilizare: Placa LaDura este ideala pentru utilizarea in: spatii aglomerate cu trafic intens; scoli, spitale, sali de sport; cinematografe, muzee si galerii de arta; depozite en-gros si en-detail; spatii publice care sunt predispuse actelor de vandalism, penitenciare, centre de detentie, etc.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm

Latime(mm) 1250mm
Lungime(mm) 2600mm
Grosime(mm) 15mm

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Stiai ca eMenatwork a contribuit la redeschiderea magazinului Casa Rusu Vitantis?

In munca noastra, provocarile si satisfactiile profesionale vin din multe directii, oferindu-ne pilejul sa...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Placa gips-carton LaDURA 15x1250x2600mm'