Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

    Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE

    COD: ALM-36008
    Acest produs nu mai poate fi achizitionat

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE

Plafoniera aparenta BLUE 1x58W IP65 balast electronic IP65 cu dispersor din metacrilat transparent, electronic.


Seria Aquamarine BLUE este compusa din corpuri de iluminat cu grad de protectie IP65 ce pot fi instalate in ambiente cu inaltimi mici si medii, precum: cladiri industriale, depozite, fabrici si spatii cu mult praf sau umezeala. Pot fi utilizate si in zone exterioare care nu sunt expuse intemperiilor puternice, precum parcarile sau statiile de metrou.


Seria Aquamarine BLUE utilizeaza lampi fluorescente liniare T8 care asigura performanta, consumul scazut si confortul ridicat.


Corpurile pot fi atat aplicate, cat si suspendate.


Date tehnice:


          - Carcasa: Este confectionat din material ignifug cu fibra de sticla poliester armat, culoare în gri deschis (RAL7035). Acest material are o foarte buna rezistenta la temperatura, stabilitate mecanică, în plus, este un bun izolator electric, el rezistă impactului cu mai multe substante chimice, precum şi impactul condiţiilor meteorologice.


         - Difuzor injectat acrilic (PMMA).


Principalele avantaje: transparenţa foarte buna (mai bună decât transparenţă de sticlă), cu proprietăţi unice non-îmbătrânire. Difuzoarele opalescente PMMA, în ceea ce priveşte caracteristicile lor optice, sunt realizate cu gravură şi fotografie sunt rezistente la UV.


         - Garnitura între difuzor şi corp este fabricata din spumă (poliuretan) PU cu caracteristici unice de non-îmbătrânire.
         - Mod de instalare: cu suruburi pe perete sau tavan sau suspendate.


Produsele Seriei Aquamarine BLUE sunt disponibile atat cu balasturi electromagnetice, cat si cu balasturi electronice pentru cresterea eficientei energetice. Diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Astfel se asigura si o mai buna performanta a lampilor, deoarece aprinderea este instantanee, eliminandu-se efectul de flicker al starterelor, ceea ce duce la prelungirea duratei de viata a surselor de pana la 3 ori!


 


Nota: acest produs poate fi comandat in limita stocului disponibil.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE

Putere(W) 1x58W
Grad protectie IP65
UZ Exterior; Interior
Consum(W) 58W
Contine lampa NU
Destinatie Spatii comerciale; Spatii publice; Cabinete medicale; Birou; Bucatarie
Tip echipare Clasic
Forma Dreptunghiulara

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plafoniera aparenta 1x58W IP65 balast electronic BLUE'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork