Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat

Plafoniera 2X36W cu difuzor central micro-perforat, montaj  incastrat (ST) in orice tip de plafon fals cu structura ascunsa, gips-carton sau grile.

MONTAJ: incastrat(ST) fara accesorii pentru structura portanta la vedere.

CORP: fabricat din otel vopsit in camp electrostatic, cu pulberi rezistente la radiatii UV dupa curatare si de-fosfatare. Culoare standard: alb. Corpurile pot fi vopsite in orice culoare, la comanda.

RECUPERATOR DE FLUX: din aluminiu profilat, vopsit in camp electrostatic, cu pulberi rezistente la radiatii UV dupa curatare si de-fosfatare. Culoare standard: alb, orice alta culoare la comanda.

CABLARE: balasturi electronice fixe sau dimabile analogic 1-10V/PUSH/DALI. Inverter de siguranta cu autonomie 1h sau 3h.


Detalii tehnice:


- model: 2x36W


- port-lampa: 2G11


- IP: 20


- balast: electronic


- dimensiuni: 596x596x145 mm


- greutate: 4.6 kg


Zone de utilizare: 
centre comerciale, magazine, showroom-uri, hipermarket-uri, spatii deschise de lucru colectiv, zone de call center, holuri si incaperi de trecere/asteptare in edificii publice, medii care necesita un iluminat confortabil.


Sursele de iluminat (tuburile) nu sunt incluse in pret.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat

Tip dulie 2G11
Putere(W) 2x36W
Grad protectie IP20
UZ Interior
Tip material Otel
Serie SIENA
Alimentare(V) 230V
Consum(W) 2x36W
Culoare Alb
Contine lampa NU
Dimabil NU
Destinatie Spitale, clinici; Spatii comerciale; Spatii publice; Gradinite; Restaurant; Hotel; Club; Cabinete medicale; Birou; Baruri si cafenele
Tip echipare Clasic
Forma Patrata

Caracteristici

Protejat contra corpurilor solide mai mari de 12 mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Ce inseamna casa la rosu

Daca iti doresti o casa proprie, la a carei constructie sa participi pana in cele mai mici detalii, poti...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plafoniera incastrata 2x36W cu montaj incastrat'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork