Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0731039931

Informatii produs

Descriere Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP

Plafoniera 4x18W pentru iluminat fluorescent, cu montaj incastrat (ST) in plafoane false cu panouri modulare, avand structura portanta la vedere 24mm.

MONTAJ: incastrat (ST) fara accesorii suplimentare.

CORP: fabricat din otel vopsit in camp electrostatic, cu pulberi rezistente la radiatii UV dupa curatare si de-fosfatare. Culoare standard: alb. Corpurile pot fi vopsite in orice culoare, la comanda.

OPTICA: SPW-lamelara alba, SP-lamelara aluminiu, DKA-dublu-parabolica, PCT-prismatic , PCO-opal

CABLARE: balasturi electronice fixe sau dimabile analogic 1-10V/PUSH/DALI. Inverter de siguranta cu autonomie 1h sau 3h.


Detalii tehnice:


 - model: 4x18 W


 - port-lampa: G13


 - optica: SP


 - IP: 20


- balast: electronic


- dimensiuni: 596x596x88 mm


- greutate: 4.6 kg


Avantaje:
- cresterea eficientei energetice, prin echiparea cu balasturi electronice
- marirea rezistentei la radiatii de tip UV, prin vopsirea tablei de otel cu pulberi din epoxy polyester
- prelungirea perioadei de exploatare, prin dotarea cu tuburi liniare
fluorescente de tip T8
- facilitarea instalarii, prin dotarea cu conector rapid cu montaj lateral
- versatilitatea gamei, prin folosirea diverselor sisteme optice: lamelar, dublu-parabolic dark-light, metacrilat multilenticular sau opal

Specificatii Tehnice :
Prin folosirea balasturilor electronice se asigura o mai buna performanta a lampilor, iar diferenta de pret dintre un balast clasic si unul electronic se amortizeaza in maxim 8 luni de functionare. Prelungirea cu aproape 3 ori a duratei de viata a surselor se atinge si datorita aprinderii instantanee (se elimina efectul de flicker al starterelor).

Zone de utilizare: 
centre comerciale, magazine, showroom-uri, hipermarket-uri, spatii deschise de lucru colectiv, zone de call center, holuri si incaperi de trecere/asteptare in edificii publice, medii care necesita un iluminat confortabil.


Sursele de iluminat (tuburile) nu sunt incluse in pret.
Nota: acest produs poate fi comandat in limita stocului disponibil.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP

Putere(W) 4x18W
Grad protectie IP20
UZ Interior
Tip material Otel
Alimentare(V) 230V
Consum(W) 4x18W
Culoare Alb
Contine lampa NU
Dimabil NU
Destinatie Spitale, clinici; Spatii comerciale; Spatii publice; Gradinite; Restaurant; Hotel; Cabinete medicale; Birou; Baruri si cafenele
Tip echipare Clasic
Forma Patrata

Dimensiuni produs Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP

Lungime(mm) 596mm
Latime(mm) 596mm
Inaltime(mm) 88mm

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plafoniera incastrata 4x18W cu montaj incastrat optica SP'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork