Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0721101795

Informatii produs

Descriere Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 griPlafoniera ANCONA pt. tuburi LED 2x600mm, corp PC 145x662x100mm, optica PCS - PC transparent striat, 230V, IP66, gri

 Corpul de iluminat din seria ANCONA ECO LED are dispersor etans si este ideal pentru utilizarea în medii dificile, avand factor de protectie IP65, este solutia perfecta in spatiile unde este necesara protectia impotriva jeturilor de apa si a prafului.


 Corp de iluminat LED IP 65 are un grad ridicat de protectie. Este de tip FIPAD LED, recomandat pentru iluminatul general de interior, în medii umede cu praf, garaje, hale industrial, piscine, bai si iluminat exterior.


Pretul include taxa de timbru verde.


Produsul are o garantie de 2 ani. 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri

Grad protectie IP65
UZ Exterior; Interior
Serie ANCONA
Alimentare(V) 230V
Culoare GRI
Contine lampa NU
Destinatie Cada-Dus; Lavoar; Spitale, clinici; Spatii comerciale; Spatii publice; Hotel; Baruri si cafenele
Tip echipare Led
Forma Dreptunghiulara

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Neve UP - pentru prize si intrerupatoare versatile si inteligente

Pe langa design-ul nou, seria Neve UP se remarca si prin functionalitate, calitate, siguranta si instalare...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plafoniera industriala ANCONA pentru tub LED 2x600mm IP66 gri'

Produse similare

 
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork