Plasa antigrindina Tenax 2X50m
Cod produs: TEN-73022706
6 review-uri | scrie un review
Comanda telefonica: 0372 725 725
Pret: 314,09 Lei / rola
Cumpara online in RATE fara dobanda
Plasa antigrindina Tenax 2X50m - Descriere Produs
Plasa antigrindina Tenax 2X50mDoar cine are o gradina stie e inseamna dragostea si grija pentru roadele pamantului. Nu doar ca ne hraneste si ne bucura simturile, dar ne si incarca cu energie pozitiva prin contactul cu natura.
Munca de azi este investitia de maine. O solutie perfecta pentru gradini roditoare ani la rand este optiunea de a folosi plasa de protectie antigrindina pentru fructe si boboci, care permite luminii, umiditatii si aerului sa patrunda pentru a produce recolte sanatoase si abundente.
Tenax Defender este o plasa antigrindina tesuta, ideala pentru gradini de legume si livezi, ce protejeaza culturile impotriva pagubelor cauzate de grindina, de la semanat pana la recoltare. De asemenea, poate fi folosita ca protectie contra pasarilor sau contra inghetului, fiind ca o pelicula pentru cristalele de gheata care raman mai degraba pe plasa, decat pe culturi.
Plasa Tenax Defender se intinde pe structuri de sustinere si se fixeaza cu ajutorul clemelor speciale Tenax.
Plasa antigrindina Tenax Defender este fabricata din polietilena, cu ochiuri patrate, de culoare verde. Este usoara, dar robusta, rezistenta la rupere si intindere, mentinandu-si forma in timp. Versiunea Plus este tesuta cu fire duble, care creste si mai mult rezistenta. Utilizarea sa este recomandata peste tuneluri, sere, livezi si vii.
Plasele Tenax Defender si Tenax Defender Plus sunt fabricate utilizand tehnologia "Rachel", impletirea este obtinuta fie prin infasurare, fie prin teserea firelor proprii. Plasa obtinuta nu se desira, iar daca apare o ruptura sau o gaura, aceasta nu se va mari.
Caracteristici:
- Culoare: verde
- Dimensiune: 2x50m
- Dimensiune ochi: 7x8mm
- Garantie: 5 ani
Produsul se vinde la rola de 2x50 m.
Plasa antigrindina Tenax 2X50m - Caracteristici Produs
Specificatii si detalii
Caracteristici tehnice - Plasa antigrindina Tenax 2X50m | |
Culoare: | VERDE |
Dimensiuni ochi(mm): | 7x8mm |
Serie: | Defender |
Tip material: | polietilena (PE) |
Garantie: | 5 ANI |
Producator: | TENAX |
Rating Produs
Am o brazdã de 9 m lungime și 1,2 m lãțime în care am cultivat cca 25 fire de roșii și 5 fire castraveți.
Pot gãsi plasã antigrindinã pentru aceste dimensiuni?
Va multumim pentru solicitarea dvs. Pentru suprafetele mai mici avem varianta ambalarii 2x5m. Va trimitem pe mail oferta de pret.
O zi frumoasa.
Vei primi pe e-mail oferta de pret.
Multumim de interes si asteptam noi solicitari din partea ta.
Spor la treaba!
eMenatwork.ro
Doresc sa montez o plasa antigrindina pe o suprafata de 4 x 12m. Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru plasa si accesorii montaj.
Multumesc
Am primit solicitarea ta, vei primi in scurt timp oferta pe e-mail. Iti multumim.
eMenatwork.ro