Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M

Plasa Mosquito Plus, este o plasa antiinsecte confectionata din polipropilena (PP) co-polimer, usoara si foarte rezistenta. Are o structura formata din ochiuri patrate, care nu se desira si nici nu se deformeaza. Poate lua orice forma, adaptandu-se oricarei structuri.

Plasa antiinsecte Mosquito Plus este ieftina si usor de montat, cu utilizare pentru ferestrele sau usile caselor si cladirilor.
Aplicata pe tocurile ferestrelor sau usilor, impiedica accesul tuturor tipurilor de insecte, permitand, in schimb, ventilatia.
Se instaleaza folosind capsele Tenax pe suporti sau cadre de lemn.

Caracteristici:
- dimensiuni: 1x50m
- material: polipropilena co-polimer (PP)
- culoare: gri
- dimensiune ochi: 1.5x1.5mm
- garantie: 5ani

Produsul se vinde la rola de 1x50m.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M

Serie Mosquito Plus
Tip material polipropilena PP
Culoare GRI
Dimensiuni ochi(mm) 1.5x1.5mm
Garantie 5 ANI

Caracteristici tehnice Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M

Culoare GRI

Caracteristici tehnice Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M

Tip material Polipropilena

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Cum iti protejezi locuinta pe timpul verii?

Pentru a va proteja peretii locuintei, cea dintai si cea mai indispensabila metoda o reprezinta montarea...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plasa antiinsecte Tenax Mosquito Plus gri 1X50M'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork