Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm

RF1 - plasa din polipropilena pentru armarea tencuielilor (si de grosimi mari), impiedicarea fisurarii cimentului, aplicarea sapelor si pardoselilor. 
Supusa la dublu tratament de alungire, plasa TENAX RF1 prezinta insusiri deosebite de rezistenta si elasticitate la tractiune. 


Aplicatii:
-Sape pentru pardoseli industriale si civile, monostrat sau  multistrat;
-Sape pentru pardoseli flotante sau incalzire prin pardoseala;
-Strat continuu de sapa/tencuiala pentru suprafete mari (Sali de sport, terenuri sportive, parcari,  rampe de acces, scari, trotuare, etc.);
-Aplicatii externe chiar si in medii agresive (marine, stradale, industriale, etc.);
-Realizarea de panouri prefabricate;
-Acoperiri dn ciment pentru protejarea impermeabilizarilor;
-Armarea tencuielilor de grosimi mari;
-Pardoseli degradate.


Produsul se vinde la bucata 1000x2000mm.
 


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm, in cel mai scurt timp posibil.

Know how center

Afla cum poti realiza o sapa autonivelanta cu uscare super-rapida

Sapa autonivelanta cu uscare super-rapida este detaliul care face diferenta si armonizeaza orice incapere....

Citeste mai mult
Amenajarea cabinetului stomatologic - de la A la Z

Cabinetele stomatologice trebuie sa fie perfect amenajate si realizate conform standardelor de siguranta,...

Citeste mai mult

Scrie un review despre Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plasa armare sapa RF1 1000X2000mm'