Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M

Plasa Tenax Grifon este o plasa mono-orientata, extrudata din polietilena. Este usor de transportat, manipulat, depozitat si instalat.


Avantaje:


stare excelentala tensionare (3.3 kN/m),
rezistenta structurala buna, 
rezistenta mare la agenti atmosferici, 
poate fi reutilizata. 
culoare rezistentă la raze UV
rezistență la rupere


Se comercializeaza la role, inaltimea plasei in rola fiind de 1.2 m

 

Specificatii tehnice

Caracteristici Tehnice Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M

Inaltime(mm) 1200mm
Lungime(mm) 50000mm
Greutate (g/m2) 100
Dimensiuni ochi(mm) 85x25mm

Fisiere download


Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plasa imprejmuire santier GRIFON PLUS ORANGE 1.2X50M'

Recomandari

 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork