Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m

Plasa de protectie cu ochiuri dreptunghiulare Hobby prezinta parametri superiori de rezistenta la intindere, dobanditi prin procese tehnologice speciale de fabricatie. Plasa se poate folosi la delimitarea sau protectia anumitor zone. Are foarte multe intrebuintari si este deosebit de rezistenta la solicitari mecanice si UV.

Avantaje:
- foarte rezistenta
- margini armate
- culoare stabilizata pentru a preveni decolorarea, rezistenta la intemperii

Versatil si functional, Tenax Hobby este usor de instalat si poate fi utilizata inclusiv pentru a crea spatii de depozitare scule sau echipamente de lucru.

Caracteristici:
- culoare verde
- material: POLIPROPILENA
- dimensiuni rola: 1x50m
- dimensiuni ochiuri: 13x8mm
- garantie: 5ani

Produsul se vinde la rola de 1x50 ml.

 

Specificatii tehnice

Dimensiuni produs Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m

Dimensiune plasa(m/m) 1x50m/m

Caracteristici tehnice Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m

Tip material POLIPROPILENA
Culoare VERDE
Dimensiuni ochi(mm) 13x8mm
Garantie 5 ANI

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plasa protectie Tenax Hobby 10 verde 1x50 m'
 
Metode de plata
 
Certificari eMenatwork