eMenatwork foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator eMenatwork este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
luni - vineri orele 9-17 Contact

Plasa imprejmuire santier

Prod. Favorit Compara Plasa santier Plasa imprejmuire santier Dragon Orange 1,5X50M Plasa santier Plasa imprejmuire santier Dragon Orange 1,5X50M

Plasa imprejmuire santier dragon orange 1,5x50m

950,41 Lei / rola Adauga in cosLa comanda
Prod. Favorit Compara Plasa santier Plasa imprejmuire santier GRIFON ORANGE 1.2X50M Plasa santier Plasa imprejmuire santier GRIFON ORANGE 1.2X50M

Plasa imprejmuire santier grifon orange 1.2x50m

253,45 Lei / rola Adauga in cosLa comanda

Un santier sigur ne poate salva viata, de aceea este important sa acordam o atentie deosebita in prevenirea riscurilor de accidente. Siguranta este pe primul plan in organizarea santierului, asadar utilizarea unor plase de imprejmuire santier sunt indispensabile cand vine vorba de delimitarea corespunzatoare a spatiului unde se desfasoara lucrarea. Usor de transportat, manipulat, depozitat si instalat, plasa imprejmuire santier prezinta o multime de avantaje pentru ca intreaga echipa de muncitori, dar si persoanele din exteriorul santierului sa fie in siguranta. Posibilitatea de a fi reutilizata face din plasa imprejmuire santier o investitie convenabila pentru siguranta tuturor. Pentru delimitarea zonelor pietonale si semnalizarea rutiera, sunt recomandate plase imprejmuire santier, foarte rezistente la vant si usor de instalat datorita numarului mic de stalpi de care are nevoie. Gardul de plasa pentru imprejmuire santier este utilizat la delimitarea si avertizarea zonelor de constructii, fiind ideale pentru imprejmuirea santierului si a zonelor in pregatire de santier, semnalizarea locurilor unde se lucreaza pe arterele rutiere, dar si ca protectie parazapezi. Pentru buna vizibilitate si organizare a santierului, ochiurile de plasa au dimensiuni si inaltimi diferite, oferind posibilitatea alegerii unui produs care sa incadreze cat mai bine intregul santier.

Acceseaza produsele in functie de producator

Know-How Center

Idei. Sfaturi. Recomandari utile.