Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

Intreaba
un specialist
0372.725.725

Informatii produs

Descriere Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga

Clips-urile din plastic pentru prindere plasa umbrire sunt rezistente si se comporta foarte bine sub actiunea intemperiilor. Ele asigura un montaj simplu si la indemana oricui, realizandu-se economie de timp si bani. Pot fi demontate usor si apoi reutilizate.

Produsul se vinde numai la punga de 24 buc.

 

Specificatii tehnice

Caracteristici tehnice Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga

Culoare VERDE

Ai nevoie de ajutor?
Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de peste 21 de ani de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga, in cel mai scurt timp posibil.

Scrie un review despre Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga

Toate campurile sunt obligatorii
 
Acorda un rating 
Disclaimer
Echipa eMenatwork incearca sa mentina acuratetea informatiilor la produsul 'Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga' dar uneori pot aparea mici inadvertente: (ex: specificatii tehnice diferite, informatii neactualizate despre pret si stoc, accesorii neincluse in pachetele standard). Fotografia produsului 'Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga' are caracter general de ilustrare. Promotiile prezente in www.eMenatwork.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate, in acordarea sprijinului pentru orice eventuale clarificari. Mentionati in corespondenta numele sau codul exact al produsului 'Plastic Clips verde 35mm Tenax 24 buc/punga'