Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

BEMETA

BEMETA Design ofera o paleta larga de accesorii de baie de calitate, pentru clientii exigenti. In realizarea produselor, accentul este pus pe tehnologii progresive si design modern. Armonia intre calitate, functionalitate si estetica este un punct forte al acestui brand.


Diversificarea produselor si orientarea catre client fac parte din obiectivele principale ale brand-ului BEMETA, reiesind produse cu forme clare, design special si usurinta in utilizare. Produsele sunt fabricate din materiale metalice de calitate: otel si alama, si beneficiaza de garantie pe termen lung.


Pe langa produsele uzuale, in portofoliu mai gasim si o gama destinata hotelurilor si bailor pentru persoane cu dizabilitati, accentul fiind pus pe functionalitate, varietate de forme si dimensiuni, iar produsele sunt certificate si corespund legislatiei cu privire la instalarea produselor in spatii pentru persoane cu dizabilitati.

129 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
BEMETA
produsele 1-24 din 129