Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

CAVATORTA

S.C. METALURGICA CAVATORTA S.R.L. produce si comercializeaza o gama completa de produse metalice destinate realizarii sistemelor de imprejmuiri in sectoarele: rezidential, industrial, agricol, viticol, pomicol, sportiv, edilitar, dar si in gradinarit sau horticultura. Imbinarea excelenta intre cercetarea moderna continua si procesele tehnologice inovatoare aplicate in productie, atenta selectionare a materiilor prime eco-compatibile, implementarea tehnologiilor bazate pe consumuri reduse, atentia majora acordata in respectarea mediului sunt coordonate strategice principale prin care METALURGICA CAVATORTA se ghideaza in intreaga sa activitate.


Produse precum: garduri metalice din plasa, panouri gard bordurat, plase gard, sarma zincata, fir de sarma viticol sunt fabricate in conformitate cu exigentele impuse de standardele si normele din domeniu, satisfac cele mai riguroase exigente de exploatare si ofera un grad ridicat de calitate, o rezistenta de lunga durata impotriva coroziunii, un comportament optim in exploatare, un nivel maxim de siguranta ambientala si umana, un raport favorabil calitate-pret. Managementul companiei asigura o coordonare eficienta a principalelor sectoare de activitate si se preocupa in mod constant atit de monitorizarea si imbunatatirea ofertei de produse, cit si de dezvoltarea unor solide parteneriate comerciale. Echipa METALURGICA CAVATORTA, caracterizata de un puternic spirit antreprenorial si de o atitudine proactiva, este formata din specialisti dinamici, creativi si onesti in relatiile de afaceri, orientati catre satisfacerea exigen]elor pietei si catre atingerea obiectivelor companiei.

  • Pagini:
  • 1
19 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
CAVATORTA
produsele 1-19 din 19