Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

ECLISSE

Peste două decenii de experienţă, mai mult de 20 de brevete de invenţie şi originalitate, precum şi peste 20 de sisteme usi glisante conjugă într-un singur brand: Eclisse. Din anul 1989 societatea Eclisse este recunoscuta si apreciata la nivel international, deoarece a perfectionat si diversificat sistemele de usi glisante la un nivel superior tehnic si estetic, pentru a asigura confortul si placerea de a locui.


Afirmarea Eclisse este rezultatul unui efort sistematic de imbunatatire calitativa a gamelor de produse, luand in considerare sugestiile primite de la clienti, instalatori, proiectanti si producatori. Eclisse ofera prin cercetarea si dezvoltarea sa o gama diversificata de solutii originale, protejate de peste 20 de brevete, ce fac unice sistemele sale. Functionarea retelei comerciale compleze a dezvoltat si consolidat prezenta pe piata nationala, propulsand compania si pe plan international. In Franta, Spania, Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, Brazilia, Germania, ECLISSE a creat parteneriate solide, care opereaza in regim comercial autohtom. In alte zone, de la Japonia la Rusia, compania este reprezentata prin distribuitori locali si agenti de vanzare Societate cu sistemul calitatii cetificat conform UNI EN ISO 9001:2008.

71 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
ECLISSE
produsele 1-24 din 71