Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

KLUDI

KLUDI este specialistul în baterii sanitare de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Cu o experienta de 84 de ani, Kludi se poate mandri cu o gama larga de baterii sanitare pentru baie, cu o calitate care, alaturi de functionalitate si design, joaca rolul cel mai important. Datorita tehnicii, azi nu mai e o problema sa obtinem cantitatea de apa in timpul cel mai scurt si la temperatura optima. 


Kludi este o companie germană de tradiţie, ce işi are rădăcinile istorice in regiunea Sauerland.


In calitate de prestigioşi producători de baterii sanitare de baie şi bucătărie, marca Kludi este prezenta prin produsele sale pe toate pieţele din lume. Exigenţa unei calităţi superioare, precum şi orientarea absolută spre clienţi, reprezintă deviza sub care se prezinta brandul in fata clientilor sai. Kludi acţioneaza la nivel mondial si numără peste 1000 de angajaţi. 


Produsele Kludi sunt fabricate in prezent in sase oraşe din Europa. Kludi detine trei fabrici in Germania, impreuna cu sediul central din Menden. Alte unitati de productie Kludi mai gasim in Austria, Ungaria şi Polonia.


Aceleaşi standarde de producţie in toate unităţile asigură o calitate constant superioară a tuturor componentelor şi produselor finite.

77 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
KLUDI
produsele 1-24 din 77