Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

MAPEI

Orice constructor, indiferent de stadiul in care se afla cu lucrarea, se confrunta cu nevoia achizitionarii de materiale de constructii de buna calitate, la un pret cat mai bun. Fie ca iti construiesti o casa sau, pur si simplu, o renovezi sau realizezi un proiect de extindere la ea, fie ca esti constructor de ansambluri rezidentiale sau de centre comerciale, mereu ai ceva de facut. Mapei este un partener de incredere care este la locul potrivit cand esti intr-una din fazele pe care le-am enumerat mai devreme. Mapei este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de adezivi Mapei si produse chimice pentru constructii, fiind infiintat in Italia, in 1937. Activand in peste 31 de tari, Mapei are 64 de fabrici si s-a impus pe piata prin calitatea produselor sale, care asigura o executie rapida si durabila a lucrarilor. Cunoscutul producator de adeziv Mapei, si-a castigat increderea clientilor prin produse certificate, indeplinind cele mai exigente standarde de normative internationale. Valorile ce reprezinta si definesc compania Mapei se traduc prin flexibiliate, implicare, diversitate si inovatie.


In Romania, Mapei comercializeaza produse dedicate montajului placilor de ceramica si piatra naturala, produse pentru realizarea de pardoseli rezidentiale si industriale, hidroizolatii, mortare speciale pentru consolidarea constructiilor din beton si aditivi pentru beton. Ca scurta curiozitate, voi stiti ce inseamna Mapei? Numele ii vine din abrevierea cuvintelor din limba italiana pentru “materiale auxiliare pentru constructii si industrie”. Mapei se poate mandri cu o gama vasta de produse ecologice certificate, dedicate pardoselilor.


eMenatwork.ro creeaza parteneriate durabile si avantajoase pentru tine, astfel incat sa iti putem oferi o gama cat mai diversificata de produse. Colaborarea cu Mapei este o certitudine si o promisiune pe care o facem impreuna fata de tine, utilizatorul acestor produse. Pe site-ul nostru gasesti produse specifice lucrarilor tale, precum: adeziv gresie si faianta Mapei, adeziv cu uscare rapida pentru gresie si faianta Mapei, chit de rosturi Mapei, aditiv latex Mapei, chit siliconic Mapei, adeziv pentru tapet Mapei, adeziv plinta covor PVC Mapei, adeziv mocheta Mapei, mortar hidroizolant Mapei, hidroizolatie lichida baie Mapei, sapa autonivelanta Mapei, amorsa acrilica Mapei, si multe alte produse pentru casa ta.

147 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
MAPEI
produsele 1-24 din 147