Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

PROMETAL

Pe masura ce piata materialelor de constructii s-a maturizat, se pune un accent major pe asigurarea calitatii lucrarilor, protejarea consumatorului final (proprietarul de constructii) prin folosirea unor produse durabile, multifunctionale, economice, accesibile, moderne, performante. De aici rezulta atat cresterea exigentelor designerilor, proiectantilor si constructorilor, dar si a competitiei intre producatorii specializati si furnizorii de materiale de constructii.


PROMETAL SRL este prima companie din Romania, producatoare de plafoane metalice modulare si finisaje din metal, interioare si exterioare. Asocierea dintre PROMETAL (Vicenza, Italia) - liderul producatorilor de plafoane casetate pe piata italiana si MENATWORK (Bucuresti, Romania) - important furnizor al materialelor de constructii pe piata romaneasca, au stat la baza intemeierii acestei noi societati, in 2006.


PROMETAL este specializata in producția si distribuția de panouri metalice modulare (standard si speciale) pentru realizarea sistemelor de plafoane suspendate, trape de vizitare (acces) pentru sistemele gips-carton, finisaje metalice destinate placărilor de exterior. Sistemele suspendate au un rol esential in controlul estetic si functional al spatiului interior, datorita suprafetelor extinse alocate, iar prin modularitatea placilor componente sunt solutionate problematici de conectare, ascundere si acces la reteaua electrica, sanitara, de ventilatie si climatizare, de sonorizare sau orice alte circuite tehnice suspendate deasupra plafoanelor. Unde folosim tavane false? In centre comerciale si edificii publice, sali de conferinte, unitati medicale, restaurante si hoteluri, unitati de invatamant, spatii de birouri, benzinarii, hale de productie si depozite.


Pe eMenatwork.ro vei gasi gama completa de produse PROMETAL:


I. Tavane metalice casetate cu structura vizibila sau cu structura ascunsa


II. Tavane metalice de tip grila sau tavane metalice lamelare


III. Plafoane metalice speciale din punct de vedere acustic, termic, vizual, estetic sau pentru spaţii cu trafic ridicat


IV. Trape de acces pentru sistemele gips-carton.

  • Pagini:
  • 1
  • 2
29 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
  • Pagini:
  • 1
  • 2
PROMETAL
produsele 1-24 din 29