Navigheaza si cumpara in siguranta de pe eMenatwork.ro. Site'ul asigura conexiuni securizate certificate GeoTrust Extended Validation SSL Ca, confirmate prin prezenta Lacatului Inchis si a Butonului Site Identity de culoare verde.

Inchide

RAVAK

Ravak crează acele băi cu deosebită inspiratie și perfecte până la ultimul detaliu. RAVAK oferă solutii complete pentru băi moderne, sub forma unor concepte integrate, precum căzi de baie acrilice cu sisteme opționale, personalizate cu hidromasaj, cabine și uși de duș, chiuvete, mobiliere de baie, baterii și o gamă largă de accesorii de design. 


Soluțiile Ravak se bazează pe mai mult de douăzeci de ani de experiență și a devenit cel mai mare producător ceh, deținând o poziție dominantă în Europa Centrală.


Specializați în băi sofisticate, gândite în la cel mai mic detaliu, cu condiţia de a oferi o soluţie completă. Furnizează clienţilor căzi de baie, cabine şi uşi de dus, căzi de baie cu sisteme de hidromasaj, chiuvete, mobiliere de baie, robinetele de apă și alte accesorii pentru baie.


În calitate de cel mai mare producător de produse pentru baie din Republica Cehă și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană, garantează o abordare responsabilă, stabilitate, continuitate și calitatea dovedită a produselor pentru clienți. Conceptele și produsele RAVAK rezolva probleme din interior, astfel încât tot ce ai nevoie pentru o baie sau un duș confortabil se potrivește perfect cu interiorul băii.

87 produse gasite
  • Afisare:
  • afisare lista
  • afisare grid
Sorteaza: Nr. Produse:
RAVAK
produsele 1-24 din 87